INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
“Saracia nu are ce cauta într-o societate civilizata. Locul ei este în muzeu. Acolo va si ajunge.”
* Muhammad Yunus, câștigător al premiului Nobel pentru pace
Centre de Antreprenoriat Social
Pentru dezvoltarea și coordonarea rețelei interregionale tip comunitate de practică (RCP) și Incubatoarele de Economie Socială (IES), în cadrul proiectului a fost înființat Centrul Interregional de Economie Socială (Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și Antreprenoriat Social).
Retea Comunitate de Practica
RIES-CoP (Comunitatea de Practica RIES), este un instrument modern de comunicare și informare, bazat pe experienţa și cunoștințele acumulate ale membrilor săi. Aceşti actori sociali pun în comun experienţa, ideile, expertiza şi cunoştinţele lor pentru a promova economia socială în România.
separator RIES

R.I.E.S. - REȚEAUA INCUBATOARELOR DE ECONOMIE SOCIALĂ

ABORDARE STRATEGICĂ A DEZVOLTĂRII RESURSELOR UMANE

Proiectul RIES in cateva imagini

Beneficiar:

Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană (AEDU) este o organizație non-guvernamentală, non-profit înființată formal în anul 2009, cu sediul în Municipiul Câmpulung, judeţul Argeș.

Obiectivul general AEDU îl constituie îmbunătățirea calităţii vieții și promovarea valorilor umane din România, prin susținerea și promovarea unor măsuri în domeniile vitale ale existenței cetățenilor.

Începând cu anul 2008, membrii şi colaboratori ai AEDU au sprijinit mai multe acţiuni ce au vizat îmbunătăţirea calităţii vieţii unor categorii de persoane vulnerabile, inclusiv prin sprijin în elaborarea unor proiecte destinate:

  • şomerilor din mediul rural și urban
  • persoanelor ocupate în agricultura de subzistenţă
  • elevilor aflaţi în pericol de abandon şcolar
  • persoanelor care au abandonat timpuriu şcoala
Abonare Newsletter    Abonare newsletter RIES

Trimite
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
17/09/2021
Noutati R.I.E.S.

Noua ta afacere poate incepe aici!

2016-10-01

Cursuri de formare profesionala pe litoral - 2016

Cursuri autorizate de Ministerul Educatiei (ANC), organizate in Centrul de Formare Profesionala AEDU din jud.Constanta, Eforie Nord. - PE LITORAL!

Manager proiect, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Evaluator proiecte, Antreprenor in economia sociala, Competente antreprenoriale, Competente IT

2016-03-07

Cursuri de formare profesionala la munte - 2016

Cursuri autorizate de Ministerul Educatiei (ANC), organizate in Centrul de Formare Profesionala AEDU din jud. Arges, Comuna Rucar, Saticul de Jos (Culoarul Rucar-Bran, Cheile superioare ale Dambovitei, la baza Pietrei Craiului).- LA MUNTE!

Manager proiect, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Evaluator proiecte, Antreprenor in economia sociala, Competente antreprenoriale, Competente IT

2016-03-07